Länkar, länkar!

Till förmån för den som egentligare har viktigare saker för sig, och behöver hjälp med att skjuta upp det en liten stund till, tänker jag dela med mig av länkar till en del saker jag har hittat på nätet på sistone.

Jag kan också meddela att jag registrerade mig för att få Tor Books nyhetsbrev. Nu har fått två coola e-böcker gratis, Old Man’s War och Spin — återstår att se om jag kommer mig för att läsa dem på något sätt. Dessutom laddat ner omslaget till Escarpment av Jay Lake (som kommer ut senare i år, se mina kommentarer om del ett, Mainspring här) att ha som skrivbordsbakgrund på min jobbdator. Mer luftskepp lyser upp i vardagen! Det var allt för mig för den här gången. Nu försvinner jag norrut ett tag, till jordens innandöme.

3 reaktioner till “Länkar, länkar!”

  1. Har du laddat ned bilden från ”mainspring bloggen” (den du länkar till) eller har du hittat med bättre upplösning någon annan stans?

    Tack för övriga länkar! En intressant blandning.
    ;o)
    Katrin

  2. Nej, jag laddade ner det fraan Tor. Trodde att det framgick, men syftningen kanske var oklar. Klicka paa lanken, du kommer till en sida dar man kan registrera sig samt ladda ner bilder.

  3. Forresten, jag lankar inte till nagon Mainspring-blogg — bara till min blogg. Det ar bara omslaget till Mainspring dar, och inte en skrivbordsbakgrund utan bara en bild av sjalva boken…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *