Swecon 2009 och Alvarpriset

Mer från ConFuse: Imagicon 2 vann budet om att bli 2009 års Swecon. Nästa års Swecon kommer alltså att hållas i Stockhom den 16-18 oktober, med Liz Williams som hedersgäst.

Alvar Appeltoffts Minnespris för 2007 vanns av Anders Reuterswärd.

En kommentar till “Swecon 2009 och Alvarpriset”

  1. Jag blev så glad när Reuterswärd vann priset. Inte för att jag hade suttit och hållit tummarna för någon särskild, för jag tyckte att alla tre var goda kandidater och hade ganska svårt att bestämma mig för vem jag skulle rösta på, utan för att han såg så fantastiskt fint rörd ut av att få det – betydligt mer så än jag själv förra året eller Britt-Louise föregående år. Det var faktiskt roligare att se honom än det var att ta emot mitt förra året.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *