Fanspan har tuffat igång igen

Jag har det inte alltid lätt att motivera mig att uppdatera Fanspan, med tanke på hur många bloggar det numera finns som rapporterar nyheter från sf-fältet. Finns behovet fortfarande? Nåja, jag har börjat skönja lite mer obunden fritid, så då passade jag på att uppdatera Fanspan med sådant som har inträffat senaste månaden, kongresser, Tolkienistjubileer, Alvarpriset, filmfestivalnyheter och annat.

http://sfweb.dang.se/a/span.html

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Fanspan har tuffat igång igen

  1. Ante skriver:

    Schysst!

  2. Johan J. skriver:

    Jag tycker att Fanspan fyller en lucka, och saknar den när den inte uppdateras.

    //JJ

  3. Pingback: Fanspan » Ampersand

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *