Upsalafandomplaneten

Jag har just ordnat så kallade planeter som samlar ihop RSS-flöden från olika håll inom fandom.

The Listening Planet
Foto: Onno B. (licens)

Vi har en Sverifandomplanet, som samlar ihop bloggar som håller sig mestadels inom ämnena fandom och fantastisk litteratur. Där kan de som lever kvar i 90-talet och fortfarande inte skaffat sig en RSS-läsare (Bloglines, Google Reader) följa nyheter från Sverifandom. Den som har en RSS-läsare kan också prenumerera på planetens RSS-flöde, och därmed slippa prenumerera på alla ingående sidor individuellt.

Det finns också en Upsalafandomplanet som fungerar likadant, men är öppen för alla upsalafans som bloggar, praktiskt taget oavsett vad de skriver om. Den är alltså tänkt att ha mer en social än en informativ funktion.

Den som vill vara med på någon av planeterna, eller tycker att jag borde inkludera något flöde som inte är med, kan lämna en kommentar här, eller skriva till mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *