Have a drink on me

Fans i farten har naturligtvis redan läst Chunga #14 där Dan Steffan skriver en minnesartikel om Bob Tucker. Jag läste den under semestern och insåg efteråt att som av en händelse var det just en flaska Jim Beam som jag köpte på flygplatsen i Amsterdam! Skål Bob!

Nu tittar jag in på efanzines och naturligtvis hittar jag ett fanzine som dyker upp nästan samtidigt som jag läste Chunga. Det heter naturligtvis BEAM. Kolla länken ovan.

Sånt här blir man ju törstig av…

5 reaktioner till “Have a drink on me”

 1. Åter vågar jag mig på att köra ett inlägg direkt i webbläsaren utan svensk stavningskontroll. Huga!

  Ante undrar fortfarande över hur det kommer sig att Upsalafandoms blog mest fylls med ”kåntent” från Kanada

 2. Esoteriskt inlägg. Jag kopplar inte: Bob Tucker, Jim Beam?

  Förställ dig, Ante, att du är neofan och läser ditt inlägg. Vad får denne ut av det hela?

  För är inte syftet (ett av dem) med denna blogg att värva nya krafter?

  (Magsur kommentar till ”den ende som bloggar här”, ja jag vet…)

 3. Jo, det är ett av syftena, men inte farao måste varenda rad i vartenda inlägg i den här bloggen vara glasklart för samtliga som kan råka få syn på den. Hade majoriteten av inläggen varit obegripliga, hade det varit en annan sak.

 4. Lennart,

  Naturligtvis var tanken att locka (neo)fansen att följa länken/arna och ta reda på saken!

  Läs Chunga du med! Det var en bra artikel. Tucker är ju en legend…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *