1 år då rå

Idag är det ett år sedan händelserna i 12 timmar hemsida. Mycket har hänt sedan dess.

Exempelvis hade vi ett tag ett system där ett antal skribenter åtog sig att skriva något varje vecka, på varsin veckodag, så att våra läsare kunde få sig lite ny visdom varje dag.

Var det en dålig plan, eller är någon hugad att vara med på ett nytt försök? Har någon en bättre idé om hur vi kan få upp inläggsfrekvensen på vår blogg?

Oavsett hur det blir med den saken vill jag uppmana alla Upsalafans som till skillnad från mig inte befinner sig i exil att inte glömma bort att posta rapporter här från pubmöten, bokprat, och annat. Varför inte blåsa liv i traditionen att på pubmöten samla in pengar till den som är villig att skriva en rapport?

Det är lätt att registrera sig, men det går också bra att e-posta sin rapport till mig.

6 reaktioner till “1 år då rå”

  1. Jag är definitivt med på ett nytt försök. Att det förra dog berodde mest på att det är svårt att vara disciplinerad länge på detta vis, och för var och en som inte skrev de inlägg de hade lovat så blev det svårare för de kvarvarande att motivera sig. Om målet är att ett inlägg om dagen krävs för att hålla bloggen levande räcker det med att ett par hoppar av så har vi redan missat målet. Och då känns det jobbigare att motivera sig själv.

    Men jag tror fortfarande att modellen med sju ”fasta” bloggare är god, och att man i övrigt får skriva mer om man vill. Upprop på listan?

  2. Håller med: det var för att bloggen allmänt tappade fart som jag inte tyckte att det var någon idé att vara disciplinerad längre. Men jag är väldigt mycket i exil i ett halvår till, och inte särskilt lämpad för insidesreportage. Annars är jag gärna med på att försöka skriva något regelbundet.

  3. Hur och varför saker gick som det gick debatteras kanske bättre i ett mindre publikt forum, men jag gillar fortfarande konceptet med en gruppblogg.

  4. Med tanke på att jag var den som envisades med att forsätta skriva inlägg helt själv så kan jag väl knappast säga nej, kan jag? :)

    Tisdag skulle jag gärna ta denna gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *