Årets nordiska kongresser

Årets första sf-kongress i Norden har redan ägt rum, det var Alcocon 3 i Göteborg, som avhölls 24-26 april. Bilder en masse därifrån finns på Flickr. Resten av årets kongresser är:

Jag hade tänkt att åka på åtminstone de två finska samt Swecon i Stockholm. Kanske på Fantasticon i Köpenhamn, förmodligen inte på Norcon och tyvärr inte på Aplakonen. Hur ser det ut för er andra som läser den här bloggen?

11 reaktioner till “Årets nordiska kongresser”

 1. Funderar på att åka på alla… Åcon 3, Finncon och Imagicon är i alla fall helt säkra. Och Köpenhman är ju trevligt och enkelt att åka tåg till så nu när du nämnder det kanske man ska åka på den också.

 2. Jag har ju den goda ursäkten att Imagicon behöver göra reklam på andra kongresser! :) Och Linnéa har fått jobb motsvarande 80 % i höst, så ekonomin ska inte vara något problem heller. Men sen ska man orka flänga, fixa kattvakter och allt annat…

  Fantasticon hoppas jag att åka på, Norcon behöver jag motivera mig inför och det går halvdant…

 3. Jag skyller på dålig fantasi, kan inte hitta på något annat att göra på semster :-)

  Tåg till Oslo verkar kosta 600 från Linköping och 400 från Stockholm ToR. Jag funderar på att åka dit onsdag och hem söndag men jag har svårt att bestämma mig också. Jag kanske borde kolla totalkostnaden för alla kongresser först…

 4. Det tar bara så djävulskt lång tid med tåg. Hela de dagar man åker går i princip bort, så det bränner semesterdagar. Å andra sidan är det trevligt att åka tåg.

 5. Man kan läsa när man åker tåg. Det är väl inte att ”bränna” sina dagar? Fast det beror ju på hur mycket annat det finns man vill hinna med.

 6. Jag brukar alltid räkna resdagar som semesterdagar. Jag brukar också ha problem att bli av med alla semesterdagar.

  Om man slipper en vagn med bara japanska turister så är tågresa till Oslo ganska behaglig och man kan läsa mycket eller sitta och läsa bloggar eller annt.

 7. Nja, i en verklighet där det är svårt att hinna med alla sysslor i huset, storstädningar, ommålningar, allt jag vill skriva och skapa och annat, så är att använda 1/15 av hela årets semester till att sitta på tåg till och från Oslo ganska saftigt, jo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *