Upsalafandoms månadsmöten flyttar

Upsalafandoms första-tisdagen-i-månaden-pubmöten byter mötesplats från och med nästa möte, nu på tisdag 2 juni.

Den pub som vi brukade träffas på har bytt ägare och plötsligt stod den trevliga serveringspersonalen utan anställningsavtal, för att den nye ägaren förhalade undertecknandet av dem i all oändlighet. De sade upp sig och talade om för sina vänner vad som hade hänt.

Vi har inte varit odelat nöjda med puben i vilket fall efter ägarbytet, så vi flyttar. Vi får se var vi hamnar till slut, men till en början försöker vi med Pipes of Scotland (den pub där dead-doggen efter Kontext hölls).

Vad: Upsalafandoms 150:e månatliga pubmöte
Var: Pipes of Scotland, puben som ingår i Hotel Uppsala i korsningen Kungsgatan-S:t Olofsgatan.
När: Tisdag 2 juni, 18.30 och framåt

Vi får se om vi orkar hitta på något extra för att det både är 150:e mötet sedan traditionen återupptogs januari 1997 och inflyttningsfest på Pipes of Scotland!

En kommentar till “Upsalafandoms månadsmöten flyttar”

  1. I’m a permanent resident of Hotel Uppsala and eat in The Pipes almost every Sunday evening. The atmosphere there is very peaceful, the food and drink are excellent, and the staff members (also of this fine hotel) are friendly and helpful. It has becoms one of my HQs in Uppsala. Highly recommended. An added attraction for internet addicts like myself is the availability of a computer almost within arm’s reach (free of charge). A good choice.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *