Intervju med Morrow

James Morrow, som bland annat skrivit Only Begotten Daughter, en bokpratsbok vi diskuterade för något år sedan, blir intervjuad i radioprogrammet Atheists Talk. Man kan lyssna på intervjun här.

PS. För er som skriver här på bloggen kan jag meddela att jag just uppgraderat den till WordPress 2.8. Det finns en lite töntig film som sammanfattar de viktigaste nyheterna.

2 reaktioner till “Intervju med Morrow”

  1. Jag lyssnade (för rätt länge sen) på den här intervjun med James Morrow. Fick ett väldigt gott intryck av honom. Upptäckte precis, när jag försökte hitta den där podcasten igen, att han också blivit intervjuad i Clarkesworld Magazine rätt nyligen. (Jag ligger som vanligt efter i mitt magasinläsande…)

  2. Jag lyssnade på det där Atheist Talk-programmet och upptäckte att reklam i radio är väldigt irriterande speciellt då de bara avbryter den de intervjuar med reklam. Men det Morrow sa var riktigt intressant.

    Programmet finns som podcast så jag lyssnade på första programmet också. Det var en mycket märklig ton i programmet som inte alls skulle fungera i Sverige. Jag undrade lite om jag har underskattat hur religiöst USA är om svaret är dessa program.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *