Upsalafandom / Blogg

4 januari 1997

Av Anglemark i Rapporter

Om pubmöten

Orvarsmöten säsong 11 inleddes igår tisdag 7/1 på O'Connor's. Tanken är att de ska hållas på

O'Connor's pub

på Stora torget i Uppsala från

18.30

och framåt

första tisdagen i varje månad.

Följande fans (neofans och urgambla veteraner) visade sina nyllen:

Johan Anglemark, Joakim Bjelkås, Magnus Eriksson, Linnéa Jonsson, Karin Kruse, Jan Nyström, Sten Thaning, Kristin Thorrud, Anna Åkesson, Björn X Öqvist, Matthias Palmér

Vi rekommenderade böcker åt varandra, diskuterade programpunkter på vår kommande oktoberkongress (bl a en där jag och Magnus får tala om varför vi hatar maskerader på kongresser, och en McGyver-workshop). Vi diskuterade också möjligheten och vitsen med att utge ett samhäftat Uppsala-fanzine. Sten undrade varför han inte fått Lenins samlade verk än som han vill köpa och Karin förklarade att hon hade en annan intressent (en Lenin-klon, 1.57 lång, skallig med vegamössa och pipskägg) till denna aparta boksamling som vi försökt sälja i snart 10 års tid. Månne är Nisse Lenin åter poppis? Karin meddelade också att hennes Leninkopia kan vrida armarna ur led på sig själv, vilket möttes med förundran.

Övrigt av intresse som diskuterades har fallit mig ur minnet, eller så pratades det om det efter halv tio då jag och Magnus avtågade.

Den konversationsförsvårande funktion som alkohol brukar kunna stå till tjänst med hade vid det laget ersatts av en ointressant trubadur. Vi beslöt att försöka ta det stora bordet bakom garderoben, längst från scenen nästa gång.

Johan

PS. Jo, vi snackade också om att se på video tillsammans. Detta ledde till en nygammal kvalitetsdiskussion.