Upsalafandom

Vilka är vi?

Här är några av de som skrivit på den här sidan och utgör en del av fandom i Uppsala, eller med ett annat ord Upsalafandom.

Nicklas

Nicklas Andersson är en upsalafan i exil. Trots hans omständigheter har vi honom att tacka för designen av den här sidan.

Johan Anglemark

Johan Anglemark är navet i den Upsaliensiska pubmötestraditionen och ordförande för Alvarfonden. Han är även känd statsman och president i ett av världens minsta länder.

Ante

Andreas Davour har en historia som fanzineredaktör av det mer experimentella slaget. Han tycker om hårdrock och gamla datorer.

Åka

Anna "Åka" Davour är en av Upsalas mest produktiva fanzineredaktörer. Hon är också händig med strålar.

Johan Jönsson

Alvarpristagaren Johan Jönsson har ett järn i de flesta eldar, huvudsakligen på Catahya och i nättidskriften Vetsaga.

Torbjörn Josefsson

Torbjörn Josefsson tycker om spel, helst tyska, och gör ibland egna som man kan hitta på hans hemsida.

Björn Lindström

Björn Lindström kom in i Upsalafandom i slutet av 90-talet. Han är en annan exil-upsalafan, och ansvarig för det tekniska med den här hemsidan.

Gabriel Nilsson

Gabriel Nilsson är mänsklighetens svar på en miljon apor med lika många skrivmaskiner. När han inte producerar textmassor försöker han bli den förste efter Leibniz att behärska alla kända vetenskaper.

Jesper Svedberg

Jesper Svedberg fiskades upp via författarlistan SKRIVA (numera Korkek) och är en påläst jäkel när det gäller författare och böcker.