Upsalafandom / Blogg

1 juli 1997

Av Anglemark i Rapporter

Om pubmöten

Fandomen som slapp lyssna till den tjugoårige trubaduren samlades i tisdags kväll på O'Connors pub (O'Connors) i centrala Uppsala.

Redan när jag anlände dit satt Kruse och Janne där, vilket senare skulle konstateras innebar att Upsalafandom en gång under sin historia var rökfri. Strax därefter kom Magnus, och vi åsåg förbluffade hur 25 % av Upsalafandom plötsligt var slavar under nikotinet. När Kristin en timme senare dök upp hade plötsligt 5 % av Upsalafandom satts på avvänjningsdiet. Märkligt vilka nycker som tycks styra fandoms rökvanor.

Kruse meddelade att Sven Christer med förtjusning tackat ja till att bli hedersgäst på Konfekten i höst och vi jublade. Sedan började vi spåna programpunkter. Frågesport om belgiska ölsorter var ett uppslag vi inspirerades till av Kruses & Jannes nyinförskaffade cd-rom-skiva behandlande just detta outtömliga ämne.

Filksånger tyckte Kruse skulle vara trevligt, om de ginge att få in på ett naturligt sätt och om någon skulle vara intresserad av att sjunga dylika.

Det pressande vädret ledde till att vi informerades om luftfuktighets- och temperaturförhållandena under pappersmaskiner i norra Israel: 100 % och 70 grader C. Vi delgavs också historien om arbetskamraten som kom med blåtira till jobbet för att hon hade varit ute på promenad med hunden, fått syn på det sken- eller åtminstone heliga frireligiösa paret i huset bredvid nakna på köksbordet och i full gång med att njuta kroppens glädjeämnen, fullt synliga i strålande kökslampsken för öppet fönster, och gått in i en lyktstolpe.

Vi fick oss också till livs historien om fansen, Ängsö slott, raggarna och människooffret, men vill ni höra den får ni vända er till någon av dem som var med. Eller varför inte dyka upp på nästa EFSF Orvarsmöte på

O'Connors kl 18.30 och framåt tisdagen 5 augusti?

ex pulpetra

Johan