Upsalafandom / Blogg

5 augusti 1997

Av Anglemark i Rapporter

Om pubmöten

Oanade konsekvenser för mänskligheten lär väl knappast gårdagkvällens Uppsalafanmöte på O'Connors pub (O'Connors) få, men vem vet.

Så där förbluffande många blev vi inte i ett sommartomt Uppsala, men jag, Magnus, Kruse, Kristin och Linnéa tog oss i alla fall dit för att sätta i oss öl, cider, mat och cola. John Sören hade meddelat per brev att hans bror just har flyttat in i en lägenhet bredvid sf-bokhandeln, varför han inte kunde komma och den badrumsklättrande Sten skrev och talade om att han fortfarande befinner sig i "den här staden på Europas undersida".

Inte snackade vi mycket om science fiction, men jag och Magnus försökte ge en levande bild av Saltsjökongressen i helgen. Det var trevligt umgänge med trevliga fans, det enda som saknades var några dussin deltagare till, en bättre lokal och lite mer programpunkter. Även om det inte var den bästa kongress jag besökt under mitt liv, är det i alla fall roligt att se Sigma TC med i leken igen.

Vi babblade löst om att det vore kul att försöka få något näringsställe att fira S:t Patricks dag nästa år, med musik och öl, men det projektet får nog vila till åtminstone efter Konfekt i höst. Vi diskuterade också programpunkter på Konfekt och bestämde tid för ett nytt kongressplaneringsmöte.

Sedan var vi fullständigt utmattade och begav oss hem igen, efter att ha konstaterat att det blir ett nytt Orvarsmöte på

O'Connors kl 18.30 och framåt tisdagen 2 september

Dit är du hjärtligt välkommen!

ex pulpetra

Johan